Doi socri au cerut ajutorul instanței pentru a-și alunga nora din gospodărie. Nu plătea curentul

În atenţia magistraţilor Judecătoriei ieşene a ajuns un proces mai puţin obişnuit. Doi ieşeni şi-au chemat nora în faţa instanţei, cerând evacuarea acesteia din locuinţă. Acţiunea, înaintată la jumătatea lunii septembrie, a fost motivată de faptul că nora ocupă imobilul doar în baza bunăvoinţei lor, scrie Ziarul de Iasi.

Cei doi au afirmat că mariajul femeii cu fiul lor este complet compromis, nora adoptă un comportament violent şi refuză plata energiei electrice.

La rândul ei, nora a precizat că nu locuieşte în aceeaşi casă cu socrii, ci într-un alt imobil, situat în aceeaşi curte, extins şi consolidat împreună cu soţul său în urmă cu 14 ani.

Relaţia tensionată cu soţul ar fi consecinţa comportamentului violent al acestuia, împotriva bărbatului fiind emis de altfel în vara anului trecut şi un ordin de protecţie. De atunci, soţul locuieşte la părinţi, acesta fiind şi motivul pentru care socrii ar fi iniţiat acţiunea de evacuare.

În timpul procesului, instanţa a constatat că socrii nu au niciun act de proprietate asupra imobilului din care o vor evacuată pe nora lor.

În plus, de-a lungul timpului, socrii nu s-au opus efectuării lucrărilor de extindere şi igienizare a imobilului respectiv, recunoscându-i astfel, implicit, dreptul de a-l ocupa. Ca urmare, judecătorii au respins marţea trecută acţiunea socrilor. Sentinţa nu este definitivă, ea putând fi atacată prin apel la Tribunal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com