Se schimbă, din nou, conducerea organizației ALDE Botoșani. Cine a devenit președinte!

Biroul Politic Executiv al Partidului Alianța Liberalilor și Democraților  (ALDE) a decis, la sfârșitul săptămânii trecute, numirea Roxanei Florentina Țurcanu, în funcția de președinte interimar al filialei ALDE Botoșani.

Țurcanu a plecat din ALDE pentru a candida la alegerile parlamentare pe listele Partidului Pro România. Pe perioada aceasta, președinția filialei din Botoșani a fost asigurată de vicepreședintele Consiliului Județean, Bogdan Dăscălescu.

„În condițiile în care, fuziunea cu partidul PRO România a fost sistată, revenirea actualului președinte ALDE în cadrul partidului nostru este una firească, întrucât echipa cu care a pornit pe un nou drum în politica botoșăneană este echipa ALDE, care mereu i-a fost alături în cele două campanii electorale din anul 2020. Revenirea doamnei președinte pe acestă funcție, era consideră chiar necesară de mulți dintre membrii ALDE, în condițiile în care s-au facut anumite angajamente în campania electorală sub conducerea filialei de către Roxana Florentina Țurcanu și acestea trebuiesc duse la îndeplinire tot sub conducerea sa”, se arată într-un comunicat transmis de ALDE.

 

One thought on “Se schimbă, din nou, conducerea organizației ALDE Botoșani. Cine a devenit președinte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *