FOTO Protest de Ziua Unirii la Botoșani! Peste 20 de persoane și-au strigat nemulțumirile în fața Prefecturii

Peste 20 de persoane din cadrul Sindicatului cadrelor militare au protestat, duminică, de Ziua Unirii, în fața Instituției Prefectului. Acestea se arată nemulțumite de nivelul pensiilor.

„Măsurile clasei politice de nesocotire a drepturilor militarilor în rezervă și în retragere. În ultimii 10-15 ani, tot eșicherul politic pare să aibă ceva cu sectorul acesta, cu militarii”, susțin sindicaliștii.

O delegație a protestatarilor a mers să se întâlnească cu prefectul Dan Nechifor, prezentându-i nemulțumirile. Ei spun că au pierdut până la 50% din pensie, ulterior au mai primit unele măriri, dar nu s-a mai revenit la suma pe care o primiseră inițial.

„Dacă în sistemul civil, punctul de pensie n-a crescut cu 40%, dar a crescut cu ceva, la pensionarii militari, despre care se spune că exorbitante de douăzeci și ceva de milioane, adică de 2.600- 2.900, pensia medie pe Ministerul Apărării Naționale este undeva la 3.500”, spune un col. ing. Ioan Ștefancu.

2 thoughts on “FOTO Protest de Ziua Unirii la Botoșani! Peste 20 de persoane și-au strigat nemulțumirile în fața Prefecturii

  1. Da, dar cel din civilie a muncit de i-a curs sangele pe nas.
    Voi – la caldut tot timpul. E bine sa nu vorbesti de funie in casa spanzuratului.
    Este fantastic ca, dupa ce unii dintre voi si-au batut joc de cei din subordine, acum plang pe umarul celor umili.
    Mai lasa-ne cu fariseismul asta.
    O sa va ajunga vreodata cat primiti – de 3-12 ori mai mult decat un roman obisnuit, dar care a muncit de i-au iesit ochii din cap.
    Cam rotunjori sunteti, semn ca nu va este chiar foame …

  2. Alte pudori ordinare de care e plin neamul românesc.Nu se pricepeau, la nimic si s-au dus acolo unde ii primea asa prosti(apevisti,milițieni,securisti,bugetari,etc).Din pacate ne sufocă de atâtea lepre,se bucură bugetul cand mai crapă dintre ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *