FOTO Atenție, botoșăneni! Înșelăciune prin metoda cetățeanului străin care rămâne fără benzină. Vezi mărturiile șoferilor!

Pentru a obține bani cât mai ușor, unele persoane apelează la strategii infractionale la care poate nici nu te aștepți. Spre exemplu, în județul Botoșani, doi indivizi dintr-o mașină cu numere străine opreau șoferii în trafic cerând ajutor pe motiv că au rămas fără carburant. Aceștia solicitau bani pentru carburant, încercând să dea la schimb bijuterii „din aur”.

Mai mulți șoferi au avut de-a face cu ei, iar unii i-au fotografiat și i-au pus pe rețelele de socializare.

Azi a sunat șoferul care strânge laptele pentru Tudia la 112…a fost oprit și incercau să îl păcălească. Au o mașină neagră și nu sunt numai ei prin zona. Mai sunt și alte mașini care tot același lucru fac”, spune o botoșăneancă.

„Ieri dupa amiaza pe la 15.30 erau pe ruta Vorniceni -Saveni si ziceau ca nu au motorina si incercau sa ne vanda un ghiul pentru 100 lei!”, spune o altă femeie.

„Acești indivizi cu Mercedes cu numere de Bulgaria încearcă sa oprească lumea în trafic pentru a va jefui, astăzi pe ruta Lunca-Sulita.”, spune și Costel Popovici.

„Era pe margine de drum..la Santa mare..si zicea ca nu are motorină si sa-l ajut..facea el pe nebunu..da mi-am dat seama ca e ceva vrajeala si am plecat …si cand l-am vazut acum in poza mi-am dat seama ca era același”, spune și Daniel Ranici.

 

Accident îngrozitor la Botoșani! O mașină a ucis o femeie care se afla în curtea casei sale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *