Botoșănenii, ironici după ce s-au vaccinat antiCovid. „Mi-a mai crescut o micuță antenă parabolică pe cap”

O parte dintre botoșăneni care s-au vaccinat împotriva COVID-19 se arată ironici față de cei care refuză să se imunizeze sub diverse pretexte și postează pe rețelele de socializare comentarii pline de sarcasm. 

Iată câteva dintre ele: 

„M-am vaccinat. Nici urmă de reacții adverse. Tot aud de atunci o voce care îmi repetă : ” Dezinstalează Linux-ul, formatează discul, instalează Windows-ul „. În rest totul e ok. L.E. Mi-a mai crescut și o micuță antenă parabolică pe cap. Foarte mică. Chiar nu mă deranjează”- Adrian Panaete.

„. dragi conspirationisti: dacă nu dau semne de viață și nu răspund la mesaje sau la telefon în zilele ce urmează atunci nu va vaccinați . Sigur veți fi răpiți de extratereștri, ca și mine, ghidați de nanochipul tocmai ce mi s-a implantat după cum reiese din fotografie. Preventiv am lasat mancare și apa pentru pisici cat pentru o săptămână… sa fie...”- Elena Cardas.

Un alt botoșănean care și-a făcut vaccinul a postat fotografia cu momentul imunizării pe Facebook, cu textul: „Gata „ciparea 5G””.

„O nouă imagine circulă pe internet, despre cum ADN-ul nostru va fi modificat in urma vaccinului și vom deveni niște monștri cu 3 capete și 5 mâini (in cel mai bun caz)..”

 

One thought on “Botoșănenii, ironici după ce s-au vaccinat antiCovid. „Mi-a mai crescut o micuță antenă parabolică pe cap”

  1. Glumițe puerile . Nimeni nu apreciază cât de bine organizată este activitatea la CENTRUL DE VACCINARE DE LA LICEUL „ GH. ASACHI ”. FELICITĂRI PERSONALULUI DE LA ACEST CENTRU !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *