Încă un deces în învățământ! Un profesor de matematică din județul Botoșani s-a stins din viață

Un cunoscut profesor din județul Botoșani a trecut la cele veșnice. Este vorba despre Constantin Moscaliuc, fost profesor de matematică la Școala din Lunca.

Fostul profesor, acum pensionar, s-a stins din viață, marți, la vârsta de 72 de ani.  Potrivit apropiaților familiei, fostul cadru didactic a murit în somn. El urmează să fie înmormântat în cimitirul din localitate. 

A avut o activitate de 47 de ani. 47 de ani în care a educat generații întregi de elevi. Elevii săi au ajuns avocați, piloți, profesori… Nu este om din zona Sulița-Lunca-Todireni să nu fi aflat de dânsul. Un OM extraordinar, plâns de zeci sau chiar sute de oameni… Are foști elevi în toată lumea! Dumnezeu să îl odihnească”, spune un cititor BotosaniNews.

 

One thought on “Încă un deces în învățământ! Un profesor de matematică din județul Botoșani s-a stins din viață

  1. A murit marți. A avut o activitate de 47 de ani. 47 de ani în care a educat generații întregi de elevi. Elevii săi au ajuns avocați, piloți, profesori… Nu este om din zona Sulița-Lunca-Todireni să nu fi aflat de dânsul. Un OM extraordinar, plâns de zeci sau chiar sute de oameni… Are foști elevi în toată lumea! Dumnezeu să îl odihnească… !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *