Alertă! Jucătorii de la Poli Iași au jucat cu FC Botoșani fiind infectați cu COVID-19

Antrenorul celor de la Poli Iaşi, Daniel Pancu, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă online, că unii dintre jucătorii săi au evoluat infectaţi cu COVID-19 în meciul cu FC Botoşani de luni, pierdut cu 0-1, în etapa a 17-a a Ligii 1.

Jucătorii testați pozitiv cu COVID-19 sunt Calcan, De Iriondo, titulari cu Botoșaniul, Stan și nou-venitul Rafael Acosta, iar din staff există: Mugur Cornățeanu, antrenorul principal în acte al Iașiului, antrenorul cu portarii Benone Dohot, preparatorul fizic spaniol Dani Reyes, precum și magazinerul Gheorghiță Ungheanu, scrie prosport.ro.

„Venim după o dezamăgire foarte mare trăită luni seara, dezamăgire a cărei cauze eu nu le găseam. După meci cred că am vorbit singur 4-5 ore, până la un moment dat când am scris pe grupul nostru, pe la 2 noaptea, că dacă nu avem jucători pozitivi avem o mare problemă. Din păcate pentru jucători s-a adeverit. Și din fericire pentru mine, pentru că nu găseam cauza. Am fost dominați de o echipă de același nivel cu noi valoric. Nu că nu am pus niciun fel de presiune pe adversar o repriză întreagă, dar nu puteam să dăm nicio pasă lungă de 30-40 de metri, asta după ce cu cinci zile în urmă dominasem o echipă grea în acest moment, cum e Chindia.A doua zi dimineață am făcut testarea, pentru că suntem obligați și au căzut unul câte unul. Nu doar că nu aveam jucători care nu jucaseră de un an 90 de minute, dar am jucat și cu jucători pozitivi. Așa s-a explicat ce s-a întâmplat în repriza a doua cu Botoșaniul”, a declarat Daniel Pancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *