FOTO & VIDEO Botoșănean lovit de o mașină condusă de un tânăr de 22 de ani. Șoferul a murit după ce a fost pur și simplu aruncat din autoturism

Un bărbat de 39 de ani, din municipiul Botoșani, a fost lovit de o mașină într-un accident rutier care a avut loc joi seară, în cartierul Burdujeni din municipiul Suceava. Din fericire, Ștefan Baranca nu a suferit leziuni, nefiind nevoie de transportul său la spital. 

Accidentul s-a produs după ce Petrișor Serenciuc, de 22 ani, din Suceava a condus autoturismul marca Mercedes Benz, pe strada Calea Unirii din localitate, având direcția de deplasare dinspre centrul municipiului către cartierul Burdujeni. Pe sectorul cuprins între intersecţia cu str. Cernăuţi şi Grupul Școlar Industrial nr. 2, din motive necunoscute, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind suprafaţa carosabilă, prin partea dreaptă având în vedere direcţia sa de mers. Autoturismul s-a oprit în zona unui teren viran cu vegetaţie înaltă, după impactul cu mai mulţi arbori.

În urma impactului conducătorul auto, aflat singur în autovehicul, a fost proiectat în afara habitaclului. Mai multe persoane care au oprit imediat la faţa locului, au observat faptul că de sub capota autoturismului marca Mercedes ieşea fum, intervenind cu extinctoarele personale.

La faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe şi autospecializate ISU.
Conducătorul auto a fost preluat de către cadrele medicale, efectuându-se manevre pentru resuscitarea acestuia. Ulterior a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, dar la ora 18:15 a fost constatat decesul acestuia.

La faţa locului a fost găsit și botoșăneanul de 39 de ani, care a indicat organelor de poliție faptul că circula pe trotuarul adiacent străzii Calea Unirii și a fost atins ușor de către autoturismul respectiv.  Acesta a fost consultat de către cadrele medicale prezente la fața locului, care au constatat faptul că nu prezenta leziuni traumatice. Pietonul a refuzat să fie transportat la Spitalul Judeţean Suceava și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com