FOTO Sprijin nesperat pentru cei trei copilași din Botoșani, a căror mamă nu mai avea cu ce să-i hrănească. Cine le-a sărit în ajutor

Cei trei copilași din Botoșani, ai căror mamă nu mai avea cu ce să îi hrănească și a cerut sprijin, au primit un ajutor nesperat. Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, a mers personal la ei după ce a aflat despre situația lor prin intermediul BotosaniNews.ro. Acesta a rămas impresionat de faptul că cei trei copii se țin de școală, sunt premianți și sunt foarte îngrijiți așa că a mers să stea de vorbă cu mama acestora, să o ajute să treacă de situația grea din această perioadă. 

„Luăm în calcul că nu are frigider să căutăm donații să le ducem un frigider. Cel pe care îl are e stricat, nici nu are unde să pună alimentele”, a precizat prefectul Dan Nechifor. 

Vă reamintim că mămica din comuna Cristești, județul Botoșani, trece prin clipe grele. Andreea Albotică are în grijă trei copii: doi băieți de cinci și 11 ani și o fetiță de 12 ani.  Perioada de iarnă a fost una extrem de grea pentru ea neavând ce să le mai pună pe masă micuților.

Femeia spune că pentru ea copiii sunt totul și din acest motiv încearcă să le dea o educație bună, îi îndeamnă să se țină de școală și pentru binele lor cheltuie și ultimul leu.

„Copiii sunt premianți. Suntem necăjiți, dar ne străduim să le fie bine copiilor”, ne-a spus mămica.

Andreea Albotică spune că ar merge și ea să își caute de muncă, dar nu are cu cine să lase copiii.

Eu mă ocup de copii că nu am pe cine să-i las. Mama este moartă, bunici nu am, la  neamuri nu-i pot lăsa. Singurul în casă soțul lucrează pe unde se poate”, a mai spus femeia.

Cei care vor să îi ajute pe cei tre copilași pot lua legătura cu mămica la nr. de telefon 0758911547.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com