Ajutor pentru copiii care au învățat doar online. Un centru educațional din Botoșani îi ajută pe cei mici să învețe să citească

Centrul Educațional Smartykids Botoșani începe anul cu o ofertă educațională nouă: curs de CITIRE RAPIDĂ adresat copiilor cu vârsta între 7-12 ani. Cursul, cu durata de 3 luni, are la bază cercetări neuropsihologice, punând accent pe dezvoltarea abilităților cognitive necesare realizării unei citiri eficiente. Ii învață pe copii să lucreze cu informația, să se orienteze in textul studiat. Citirea eficiență înseamnă creșterea vitezei de citire, selectarea informațiilor relevante, asimilarea celor citite.

Cursul este practic, interactiv, cu numeroase exerciții, de la gimnastică oculară la dezvoltarea memoriei, concentrarea atenției, mărirea câmpului vizual.

Are și o componentă de cultură generală, fiind conceput ca o excursie prin 12 țări.

Tehnicile folosite pun accent pe vizualizare, concentrare și reținerea informațiilor cheie. Se dezvoltă astfel o abilitate funcțională, un mod de lucru cu textul, copilul este învățat să învețe eficient. Această abilitate își va pune amprenta și în evoluția sa academică, rezultatele școlare, dar și ulterior, în cariera profesională sau viața de zi cu zi, în era informațiilor, când volumul de informații crește exponențial.

Pe măsură ce viteza de citire crește, copilul se descurcă automat la obiecte precum „CITIRE „și Limba Română „.Pe parcursul cursului nostru practicăm tehnica citirii, auzului fonetic și observarea ortografiei, precum și citirea semantică și înțelegerea textului. De asemenea, copilul va absorbi, prelucra și memora mai ușor orice informație. Acest lucru ajută la îmbunătățirea succesului la toate obiectele școlare.

Activitățile sunt plăcute, motivante și sunt realizate de un instructor de CITIRE RAPIDĂ cu vastă experiență didactică, profesor Violeta Apostoaie.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina noastră de Facebook Smartykids Botoșani sau sunați la 0740145689 și 0744394684.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *