FOTO Accident la Botoșani! Impact între o mașină de pompieri aflată în misiune și un autoturism de teren. Un tânăr a fost rănit

Un accident rutier în care a fost implicată o mașină de pompieri aflată în misiune și un autoturism de teren a avut loc, marți, în orașul Darabani. Accidentul s-a produs în momentul în care un tânăr de 28 de ani, din orașul Darabani, care conducea un Land Rover pe strada Iasomiei, nu a redus viteza de deplasare într-o curbă periculoasă la dreapta, intrând în coliziune cu o autospeciala Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, condusă de un subofițer în vârstă de 39 de ani.

Mașina de pompieri era în misiune și avea în funcțiune semnalele luminoase și acustice. 

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unui tânăr de 22 de ani, pasager pe locul stânga față al autoturismului. 

Ambii șoferi, care nu au fost răniți, au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative. Cei doi au rămas și fără permis de conducere.

De altfel, după accident mașina de pompieri și-a continuat deplasarea la incendiul pe care îl avea de stins.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Delia Nenișcu, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

One thought on “FOTO Accident la Botoșani! Impact între o mașină de pompieri aflată în misiune și un autoturism de teren. Un tânăr a fost rănit

  1. Curios este ca desi era in misiune politia la găsit vinovat si pe soferul autospecialei. Nu inteleg cum aplica astia legea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com