O mămică din Botoșani luptă să supraviețuiască la Terapie Intensivă. „Medicii îi dau foarte puține șanse de a trăi”

O mămică de 24 de ani, din Botoșani, luptă pentru supraviețuire la Terapie Intensivă în Iași. Alexandra Costea, cea pentru care familia făcea, la sfârșitul anului trecut, un apel pentru donare de sânge, este în continuare în spital, iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele de supraviețuire ale acesteia, potrivit surorii sale, Irina Străchinariu. 

Familia Alexandrei și-a pus ultima speranță în Dumnezeu și îi îndeamnă pe cei care o cunosc pe mămica unui copilaș de trei ani, și nu numai, să se roage pentru ea.

Sora mea se lupta pentru viața ei la Terapie Intensiva. Avem încredere în Dumnezeu că echipa medicală va lua cele mai bune decizii și că Dumnezeu va face o minune. Proceduri complexe de terapie și recuperarea este minima. Chiar dacă medicii în momentul de față îi dau foarte puține șanse de a trai noi tot avem speranța că Dumnezeu va face o minune. Va rugam sa va rugați pentru o soție și mama la o fetiță de 3 ani, o mama și frațiii care o așteptăm acasă va rugam sa va rugați pentru că are nevoie de rugăciuni multe”, transmite sora Alexandrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *