Valeriu Iftime, anunțul momentului cu privire la plecarea lui Hamidou Keyta! Ce se întâmplă cu atacantul lui FC Botoșani: „Dacă nu vrea să plece, îl sancționez!

Hamidou Keyta, extrema lui FC Botoșani, se află într-un adevărat scandal cu șefii formației moldave după ce a „fugit” din cantonamentul echipei, pentru a forța un transfer, din postura de jucător liber de contract. Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a anunțat ce se va întâmpla cu jucătorul echipei sale.

Hamidou Keyta (26 de ani) a fost transferat de FC Botoșani, liber de contract, în toamna lui 2019, de la FC Viitorul. Francezul mai are contract până în vară cu formația moldavă.

FC Botoșani se află pe locul 8 din Liga 1, cu 21 de puncte obținute după 17 meciuri jucate.

Patronul lui FC Botoșani susține că îl va lăsa pe Hamidou Keyta să plece, deși mai avea contract până în vară. Valeriu Iftime spune că FC Botoșani va obține o sumă de bani de pe urma transferului fotbalistului francez, însă nu este mulțumit de aceasta.

Din păcate da, ne vom despărți de Keyta. Viața are direcția ei și nu pot eu să o întorc. Pe lângă faptul că avea contract până în vară a făcut și gestul acela de a fugi din cantonament. Clubul putea fi mai rău cu el, puteam să îl lăsăm până în vară să se plimbe prin Botoșani.
Dacă nu vrea să plece, îl sancționez pentru gest, dar, dacă vrea să plece, ne vom despărți. Vom lua o sumă mică pentru el”, a declarat Valeriu Iftime, la PRO X.
În România, Hamidou Keyta a mai evoluat pentru Dunărea Călărași și FC Viitorul.
700.000 de euro este cota lui Hamidou Keyta, conform transfermarkt.com
9 goluri și 2 pase decisive a dat Hamidou Keyta în 16 partidei bifate pentru FC Botoșani, în acest sezon.

Sursa: ProSport

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *