Femeie condamnată după ce a pălmuit-o în Carrefour pe amanta din tinereţe a soţului

bataie femei, stiri, botosaniMagistraţii au decis să dea o pedeapsă cu suspendare agresoarei, deoarece „este o persoană responsabilă, absolventă de studii superioare şi integrată în societate”. O ieşeancă a fost condamnată după ce a luat-o la bătaie pe fosta amantă a soţului. Cele câteva palme date în 30 de secunde au avut drept consecinţă o condamnare cu suspendare şi plata unor despăgubiri. Incidentul a avut loc în urmă cu trei ani, dar verdictul final urmează să fie dat abia la începutul lunii viitoare.

Conform rechizitoriului, în septembrie 2017 victima, V.D., plecase la Carrefour Felicia împreună cu fiul său de 5 ani, pentru a-i cumpăra un cadou unei colege. Într-unul din magazinele din incinta complexului, ea s-a întâlnit cu Iuliana Petrea, relaţiile dintre cele două fiind tensionate. În faţa instanţei, Petrea a afirmat că ar fi fost insultată de V.D., „a văzut negru în faţa ochilor” şi nu-şi mai aminteşte ce s-a petrecut. Declaraţiile vânzătoarelor din magazin, coroborate cu imaginile video, au creionat însă altă imagine. Astfel, după ce a observat-o pe victimă, V.D., Petrea s-ar fi apropiat de ea şi i-a aplicat două lovituri cu palma în zona feţei, după care a lovit-o cu pumnul în zona nasului. Ulterior, victima avea să aprecieze că motivul ar fi fost o relaţie extraconjugală pe care o avusese în urmă cu trei ani cu soţul agresoarei, scrie Ziarul de Iasi. 

Faptul că rănile provocate de lovituri nu au fost grave, că agresoarea era cunoscută ca o persoană responsabilă, absolventă de studii superioare şi integrată în societate, şi că gradul de periculozitate a faptei nu a fost ridicat, au reprezentat principalele argumente pentru care judecătorii au apreciat că o pedeapsă cu suspendare este suficientă. Iuliana Petrea a fost condamnată la 1 an de închisoare, cu suspendarea pedepsei, ca şi la plata a 1.000 de euro ca daune morale faţă de victimă. Apelul declarat de Petrea la sentinţă urmează să fie analizat de magistraţi pe 1 februarie. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *