Spectacol susținut de Orchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor” de Ziua Unirii

muzica-populara-rapsozii-botosanilor-de-ziua-nationala-003Unirea Principatelor Române va fi marcată, pe 24 ianuarie, și la Botoșani. Consiliul Județean Botoșani și Orchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor” vor organiza un spectacol special dedicat Zilei Unirii Principatelor Române.

Astfel, duminică, 24 ianuarie, de la ora 15:00, în sala Casei de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” din Botoșani, va avea loc concertul „Unire-n cuget și-n simțiri”. În cadrul spectacolului vor evolua soliștii: Sofia Vicoveanca, Daniela Condurache, Laura Ștefănescu-Potoroacă, Elena Mândrescu, Petronela Rusu, Alina Huțu, Constantin Petrescu, Loredana Călin.

„Pe toți iubitorii de folclor și pe toți cei ce simt românește îi invităm să fie alături de noi, online anul acesta, cu speranța că ne vom reîntâlni în sala de spectacole cât de curând”, a declarat Dan Doboș, managerul Orchestrei Populare „Rapsozii Botoșanilor”.

Spectacolul va fi transmis live pe pagina de Facebook a Orchestrei „Rapsozii Botoșanilor”. Accesul publicului în sala de spectacole va fi permis doar în funcție de situația epidemiologică de la nivelul municipiului Botoșani de la acea dată și în limitele prevăzute de normele sanitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com