FOTO&VIDEO! Polițiștii botoșăneni, costumați cu pălării și pelerine negre în a treia zi de proteste: Rușine să vă fie!

Polițiștii botoșăneni au ieșit pentru a treia zi în stradă,  nemulțumiți de decizia guvernanților privind înghețarea salariilor.  Acțiunea a fost organizată de Sindicatul Diamantul Botosani, acestora alăturându-se, marți, și polițiștii de frontieră. La protest, aceștia au venit costumați cu pălării și pelerine negre, spunând că, cum s-au costumat ei așa dau legile peste noapte guvernanții.

Și în a treia zi de protest, polițiștii au purtat pancarte și i-au huiduit pe guvernanți. ”Rușine să vă fie!”, De zece ani de mințiti!”, au strigat protestatarii.

Astăzi continuăm ce am început: să fim nemulțumiți și să protestăm pentru înghețarea salariilor. Guvernul nu vrea să ne asculte. Astăzi, la Botoșani suntem în a treia zi de pichetare. Suntem foarte nemulțumiți. Dorim dezghețarea salariilor, dorim să avem salarii decedente”, a declarat Tănasă Bogdan, vicepreședintele Sindicatului Diamantul Botoșani.

 

2 thoughts on “FOTO&VIDEO! Polițiștii botoșăneni, costumați cu pălării și pelerine negre în a treia zi de proteste: Rușine să vă fie!

  1. Sunteti nebuni?tot ce se încasează de la cei care produc se duc pe pensii si salarii si voi mai vreti?Anul trecut romania a cheltuit cu 25 miliarde de euro mai mult decât a încasat ca sa tina in spate 2 milioane de bugetari si 6 milioane de pensionari..suntem pe marginea prăpastiei.Daca ne scade ratingul si ne împrumuta mai scump si intram in default o sa ne trebuiască 15 -20 ani ca sa revenim la nivelul de acum.Europa nu ne va ajuta cum a ajutat grecia.TREZITI-VA nu e normal ca un colonel din romania sa castige mai mult da cat unul din germania

  2. Un politist castiga dublu decat un profesor si iese la pensie cu 15-20 ani mai devreme. In plus, nu face nimic daca nu ia spaga… La munca, putorilor!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *