Blestemul câștigului la Loto. Botoșăneni care au obținut ușor sume uriașe, dar nu s-au putut bucura de bani

loto, stiri, botosaniNumărul botoșănenilor care câștigă la Loto crește considerabil. Ultima dată, la extragerea de duminică, 17 ianuarie, un botoşănean a câştigat la Loto 5/40 suma de 46.316,40 lei. „Norocosul” ar spune unii. Și poate chiar e!

 Norocul nu a fost de partea altor botoșăneni bucuroși că au prins premiul cel mare la Loto. După ce au primit banii, aceștia au murit în condiții suspecte.

Spre exemplu Gheorghe Ciubotaru, un agronom în varta de 62 de ani din Botoşani, a câştigat în 2015 suma de 339.000 de lei, după ce a nimerit numerele la Loto 5/40. Cu banii câştigaţi, Gheorghe Ciubotariu şi-a cumpărat un Volkswagen Touran, dar după puţin timp a făcut accident şi şi-a pierdut viaţa: a intrat pe contrasens şi a izbit frontal un microbuz care circulă regulamentar, arăta gazetaromaneasca.com.

De asemena, Dumitru Tărniceru, un botoşănean care, în ianuarie 1997, a câştigat aproape 130.000 de dolari s-a stins din viaţă la 47 de ani, la mai puţin de doi ani după ce a intrat în posesia banilor, din cauza unui infarct. Câţiva ani mai târziu, o familie de români care a câştigat un premiu important la loteria din Italia a murit, în timp ce se întorcea acasă, maşina în care se afla fiind izbită de tren.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *