Șofer tras pe dreapta după un apel la 112. Surpriza pe care au avut-o polițiștii botoșăneni!

razie, politisti rutieri, filtre, stiri, botosaniPolițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Flămânzi au fost sesizați, luni, prin apel 112 cu privire la faptul că pe un drum sătesc din localitatea Șupitca, comuna Coșula, un autoturism are o deplasare sinuasă, iar conducătorul auto este posibil, să se afle sub influența alcoolului, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean.

Echipajul direcționat la fața locului a identificat autoturismul în cauză și a procedat la interceptarea acestuia în trafic, stabilind identitatea conducătorului auto în persoana unui bărbat de 35 de ani din comuna Coșula.

În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0, 97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult de atât, tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că autoturismul condus nu este asigurat pentru răspundere civilă auto, astfel fiind reținute plăcuțele de înmatriculare, iar bărbatul a fost sancționat contravențional. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *