Tânăra din Botoșani, doctoriță la SMURD Iași, renumită pentru frumusețea ei. „Un pacient s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și a ajuns în Rai”

Giorgiana Loredana Matei, din Săveni, județul Botoșani, este medic și face parte din echipa SMURD de la Iași. Tânăra este extrem de frumoasă și se poate spune cu ușurință că după ea întoarce toată lumea capul. Reporterii BZI au discutat cu Giorgiana și au aflat de ce a ales această meserie, ce pasiuni are și cu ce se ocupă în timpul liber. Tânăra este de loc din Săveni, județul Botoșani, și a urmat cursurile UMF Iași, specializarea Medicină Generală. Ulterior a plecat pe drumul medicinei de urgență și este de 3 ani medic specialist. Giorgiana are 33 de ani și spune că până acum a pus cariera pe primul loc, scrie bzi.ro.

„Am 33 de ani și până acum am pus cariera pe primul plan. Nu m-am ocupat prea mult de viața personală, nu m-am căsătorit și nici nu am copii”, a spus tânăra.

Despre Giorgiana se poate spune că este veșnic îndrăgostită de meseria pe care o face. Fiind o persoană extrem de activă și iubitoare de adrenalină, a vrut neapărat sa facă parte din echipa de pe elicopterul SMURD. A participat la multe misiuni de salvare și a reușit să ajute multe persoane aflate în impas.

Despre intervențiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului își aduce aminte cu drag. Una dintre ele i-a rămas în minte și o amuză și acum. În urmă cu ceva vreme a intervenit la un accident rutier și i-a acordat primul ajutor unui bărbat care în urma impactului și-a pierdut cunoștința. Plecând cu el spre spital, după un timp acesta și-a revenit, iar când a văzut-o pe frumoasa doctoriță a crezut că a ajuns în Rai.

„Un pacient, victima unui accident rutier, fiind confuz după ce își pierduse cunoștința și pe care îl însoțeam spre spital, la un moment dat s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și a ajuns în Rai”, a spus dr. Giorgiana Matei.

Tânăra știe că este frumoasă și spune că frumusețea nu este întotdeauna un avantaj.

„Frumusețea este de multe ori un dezavantaj pentru că oamenii mă subestimează. Am fost numită și păpușă, și duduie, dar nu m-a deranjat”, a completat tânăra.

Dr. Giorgiana Matei și-a descoperit o nouă pasiune: gătitul!

Tânără spune că este pasionată de excursii și îi place să scrie. Totuși, de o vreme a descoperit încă o pasiune. Spune că îi place foarte mult să gătească prăjituri. Vrea să facă unele modificări în viața ei. A spus că își dorește o familie și vrea să-i facă mamei sale cadou un nepoțel. Mai este cale lungă până acolo pentru că deocamdată Giorgiana Matei nu are iubit. Până acum, familia ei a fost echipa SMURD și cu siguranță va fi și în continuare.

„Am pus pe primul loc cariera, dar de acum îmi doresc să îmi întemeiez o familie și să am un copil. Pentru mine SMURD este o familie la care țin foarte mult. Este un colectiv extrem de unit și de frumos”, a mai completat dr. Giorgiana Matei.

Prof. Dr. Diana Cimnpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași, nu a avut decât cuvinte de laudă la adresa tinerei.

„Giorgiana este un medic muncitor și bine pregătit și face parte din echipa mea. Toată echipa este plină de persoane foarte capabile, care muncesc la fel de mult și de care sunt mândră. Sunt foarte multe fete angajate în UPU-SMURD care dau dovadă de curaj și care merită toată lauda și aprecierea. Nu pot să spun că cineva a muncit sau a făcut mai mult, la fiecare intervenție contează ca fiecare membru să își facă bine treaba. Pot vorbi ore în șir despre ei și munca pe care o fac zi de zi”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com