FC Botoșani joacă, luni, cu CSMS Iași. Croitoru: Dacă jucătorii mei se vor prezenta cum s-au prezentat la prima repriză cu Piteștiul, nu vom avea nicio șansă

FC Botoșani va juca, luni, cu CSMS Iași. Înaintea partidei, antrenorul FC Botoșani, Marius Croitoru, a declarat că jucătorii săi au șanse mari să câștige, dar depinde foarte mult de atitudinea lor. Tehnicianul a spus clar că este dezamăgit de evoluția lor la ultimul meci și speră ca de acum încolo aceștia să arate o altă atitudine. 

„Au echipă bună, să știți. M-am uitat, i-am urmărit, cu un antrenor care cred că vrea să le insufle din ceea ce a fost el ca om și ca jucător și va fi un meci frumos. E care pe care. Repet, dacă jucătorii mei se vor prezenta cum s-au prezentat la prima repriză cu Piteștiul, nu vom avea nicio șansă. Dacă vor înțelege că nu este de ajuns doar să ții tricoul de la FC Botoșani și să spui că ești fotbalist de la Liga I, probabil lucrurile vor sta altfel, dacă nu vom avea mari probleme. Și atunci, pentru mine, e clar că nu putem merge împreună. Nu avem cum să mergem împreună”, a spus Croitoru. 

El a amenințat că cei care nu vor da totul pe teren vor trebui să își caute altă echipă. Croitoru susține că el este genul de om care dă totul pentru echipă, la antrenamente, își dorește să câștige fiecare meci și are aceleași așteptări și de la jucători altfel nu vor mai putea colabora. 

„Ori eu, ori ei”, a spus revoltat antrenorul.
Meciul de luni va avea loc la ora 17.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *