FOTO! Persoanele fără adăpost, în atenția autorităților locale. Razii în municipiul Botoșani pentru identificarea acestora

Amplă acțiune, pe timp de noapte, a autorităților locale pe străzile din municipiul Botoșani, pentru identificarea persoanelor fără adăpost. Raziile au avut loc, sâmbătă seară, la acțiune participând, alături de  polițiști locali și reprezentanți ai Serviciului Voltuntar pentru Situații de Urgență, și primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Mai multe persoane au fost strânse de pe străzi și duse la adăpostul amenajat la Școala 3 din municipiul Botoșani, având în vedere temperaturile scăzute de afară. 

Unii nu au dorit să-și abandoneze adăposturile improvizate însă alții au înțeles că le este mult mai bine să doarmă noaptea într-un spațiu acoperit și încălzit.

Cinci persoane fara adapost au fost identificate, din care 3 au fost convinse să meargă în centrul de noapte, după ce au fost supuse testului COVID 19.

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a dispus ca centrul de noapte de la Școala 3 să fie deschis și pe timpul zilei și a declarat că va cere Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei să ia măsuri pentru ca oamenii cazați în centru să beneficieze de condiții mai bune.

 

 

 
 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *