Nouă motive pentru care să alegi un apartament nou, marca UNIQUE Residence

Având în vedere multitudinea aspectelor care pot sta la baza unei astfel de decizii, prezentăm un rezumat al principalelor 9 MOTIVE pentru care să te muți într-un apartament nou, care ar justifica alegerea modului de viață pe care ți-l poate oferi un apartament Made To Measure, marca UNIQUE Residence.

VEZI diferența!

Atunci când ezită în fața unei clădiri cu o structură de rezistență realizată după cele mai performante soluții de proiectare, clienții ar trebui să știe că prețul pe care îl plătesc este prețul siguranței lor.

ATINGE durata maximă de viață!

Investim continuu pentru asigurarea unei proiectări de calitate, pentru atingerea duratei maxime de viață și realizarea unei creșteri semnificative a nivelurilor de siguranţă seismică a clădirilor, în toate proiectele UNIQUE Residence.

SIMTE confortul!

Materialele folosite pentru izolarea fonică, termică, hidrofugă și protecție la foc sunt actuale și fiecare dintre ele respectă normele în vigoare. Pentru noi nu există să asigurăm un confort superior fără materiale de calitate, moderne.

ÎNȚELEGE să faci diferența!

Materialele utilizate în construcția blocurilor noi n-au suferit fenomenul de oboseală, sunt la capacitate maximă, şi la un fenomen exterior extrem (cutremur, furtună, inundaţii, ploi averse) se vor comporta mai bine. Utilizarea materialelor de construcții ieftine este un mit!.

CREEAZĂ – ai libertatea!

Încă din stadiul construcției unui bloc nou, se poate proiecta asigurarea unui confort sporit specificat de beneficiar, în vederea unor recompartimentări şi amenajări interioare ulterioare sporite, fără a afecta structura de rezistenţă.

ALEGE unde vrei să fii!

Alege un nivel superior, peste standardele normativelor în vigoare de: rezistență și stabilitate, securitate la incendiu, siguranță în exploatare, igienă, izolație termică și mediu. Alege să fii arhitectul propriului tău apartament, poți decide cum vrei să arate viitorul tău cămin!

ÎMPĂRTĂȘEȘTE alegerea inteligentă!

O construcție realizată conform perfecțiunii parametrilor funcționali, tehnici și economici, cu dotări SMART Home, îți asigură SIGURANȚA.

RELAXEAZĂ-TE în noua ta locuință!

O locuință “smart”, ce răspunde intr-adevăr cu inteligență, care este personalizată nevoilor tale de funcționalitate, ergonomice și estetice, cu dotări moderne, materiale de calitate și inovatoare, îți asigură CONFORTUL. Controlul ventilației rezidențiale îmbunătățește calitatea vieții!

TRĂIEȘTE pe măsura ta!

…Să visezi din vechea ta locuință?… Sau, să trăiești într-un ansamblu nou de apartamente, înconjurat de certitudini?!

Știm cu toții că nimic nu este perfect!… Motivele pentru care să te muți într-un apartament nou arătate până aici, nu sunt suficiente dacă nu beneficiezi cu adevărat de modul de viață dintr-un ansamblu de apartamente Made To Measure, creat să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia, având în vedere că proprietarii UNIQUE Residence nu vor locui într-un apartament oarecare!

Trebuie să și vrei cu adevărat să trăiești într-un loc de viață unic, cu facilități extinse asigurate pentru familia ta, pentru copii tăi, cu grijă față de mediu și comunitate!

…Și – pentru că ești UNIC – alege un dezvoltator care nu îți prezintă un produs de serie!

GOOD VALUE FOR MONEY

UNIQUE Residence – proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia!

Stadii de realizare a proiectelor rezidențiale dezvoltate de grupul de firme FORMENS, în Botoșani, Iași și Focșani:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *