Conducerile a 15 organizații locale ale Partidului Naţional Liberal vor fi schimbate, anunță Costel Șoptică

Conducerile a 15 organizații locale ale Partidului Naţional Liberal vor fi destituite, ca urmare a rezultatelor slabe de la alegerile locale şi cele parlamentare din 2020. Declarația aparține liderului PNL Botoșani, Costel Șoptică, care spune că vor fi luate măsuri în partid, iar liderii a 15-16 organizații locale vor fi schimbați.

Cel puţin, din cele 78 de organizaţii din judeţ, nu vreau să exagerez, dar în vreo 15-16 vor fi luate în calcul schimbări. Va fi schimbată întreaga conducere. Vor fi numite conduceri interimare, care se vor pregăti de alegerile interne„, a precizat Şoptică.

Cel mai probabil vor fi schimbări și la nivelul organizaţiei municipale Botoşani.

3 thoughts on “Conducerile a 15 organizații locale ale Partidului Naţional Liberal vor fi schimbate, anunță Costel Șoptică

  1. In primul rand,Soptica trebuie schimbat dupa ce a luat bataie de i-a sunat apa in cap ca la inundatii,la locale si apoi restul.Dar la cat de nesimtit este ma indoiesc ca avea onoarea sa-si dea demisia.El este demolatorul PNL-ului la Botosani.De aici si rezultatele catastrofale din judetul Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *