Veste bună! Preotul din Botoșani, infectat cu COVID-19, pentru care s-au rugat sute de credincioși, a fost externat

Preotul Ioan Alupoaiei, de la Biserica Izvorul Tămăduirii din Botoșani, care a fost infectat cu COVID-19, a fost externat din spital. Părintele este acasă și se află în stare bună, potrivit Comitetului parohial al lăcașului de cult.

Îmbolnăvirea părintelui a fost un șoc pentru credincioși, care au participat în număr mare la maslu pentru a se ruga pentru sănătatea acestuia.

„În foarte scurt timp se va recupera și va fi în mijlocul enoriașilor la sfintele slujbe. De asemenea, părintele mulțumește tuturor celor care s-au rugat pentru el, preoților slujitori care au oficiat Sfintele slujbe și celor care au contribuit la buna desfășurare a activităților pe timpul sărbătorilor de iarnă. Mulțumim Domnului administrator al bisericii, Eugen Pădurariu, pentru buna organizare în această perioadă. Mulțumim credincioșilor prezenți la slujbe și în special celor prezenți la Taina Sfântului Maslu. Mulțumim tuturor celor care s-au rugat pentru sănătatea părintelui. Viața și sănătatea sunt daruri de la Dumnezeu, iar noi avem datoria să le păstrăm”, este mesajul transmis de Consiliul și Comitetul parohial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *