De ce a ratat Haruț transferul la FCSB: „Eu știu foarte bine situația. Nu vreau să jignesc”

foto: digisport.ro

Denis Haruț a refuzat să semneze contractul cu FCSB, iar multă lumea dat vina pe antrenorul de la FC Botoșani, Marius Croitoru

Impresarul Florin Manea a explicat cum au stat de fapt lucrurile.

„Eu știu foarte bine situația. Haruț e un jucător pe care Marius Croitoru l-a luat sub aripa lui de când juca la Timișoara, l-a ajutat, el și soția lui îi sunt ca o familie, au fost alături de el. Marius nu a avut nicio treabă cu contractul, eu îl știu bine. Acum un an și jumătate nu știa nimeni de Haruț. La Timișoara și-au bătut joc de el, l-au ținut vreo 6 luni acolo că nu voia să semneze. Facem o paralelelă cu ce se întâmplă la Juventus. Uite, Drăgușin a jucat aseară, dar încă nu a semnat. Deci e o diferență de mentalitate, de respect față de jucător. Și atunci, când cineva ți-a fost alături la greu și a crezut în tine, e normal să-ți dorească binele. Nu cred eu că problema a fost Marius Croitoru că nu s-a realizat transferul. Dacă erau un pic dibaci cei care erau la negocieri acolo, puteau să ajungă la un numitor comun. Dar nu vreau să jignesc pe nimeni sau să zic ceva greșit despre cei care au intermediat. Dar eu cred că aș fi putut să găsesc o soluție pentru că, până la urmă, nu era o mare chestie dacă erau doi ani în plus. Cred că era mai bine pentru el și cred că, din moment ce i s-a propus un contract așa de lung, cred că putea să manevreze puțin si să facă lucrurile și în favoarea lui. Adică avea replici, avea cu ce să negocieze. Eu cred că a greșit că nu s-a dus. Îi datorează mult lui Marius pentru că Marius a crezut în el. La Timișoara nu mai dădea nimeni pe el nicio ceapă degerată”, a spus Florin Manea la Liga Digi Sport.

Denis Haruț n-a mai vrut să semneze când a citit contractul

În ultimele zile, Denis Haruț a fost aproape să semneze cu FCSB, însă tratativele au căzut pe ultima sută de metri, chiar dacă fundașul de 21 de ani s-a prezentat la cantonamentul din Berceni.

FCSB și FC Botoșani ajunseseră la un acord pentru mutare, în urma căreia clubul moldovean urma să încaseze 700.000 de euro și 20% dintr-un eventual viitor transfer.

Dar fotbalistul n-a mai ajuns la ”roș-albaștri” pentru că n-a fost de acord să semneze contractul propus de Gigi Becali, care presupunea un angajament pe cinci ani și un altul pe două stagiuni, care urma să fie înregistrat de club în momentul expirării primului.

  • Un milion de euro este cota lui Denis Haruț, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Sursa: digisport

One thought on “De ce a ratat Haruț transferul la FCSB: „Eu știu foarte bine situația. Nu vreau să jignesc”

  1. Mare fotbalist si Harut, asta! Pun pariu ca se va pierde in anonimat! Cat despre Croitoru, doar atat: FC Botosani – FC Arges 0-1!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *