Un botoșănean care făcea scandal și dirija mașinile în zona Stadionului municipal, potolit de jandarmi cu mai multe amenzi

masina jandarmiUn botoșănean de 42 de ani a fost ars la buzunare de jandarmi, după ce, băut fiind, a provocat scandal în zona Stadionului municipal. Joi după-amiază, bărbatul a început să dirijeze traficul în zonă, cu sticla de vin în mână, și să înjure trecătorii. Un cetățean a sunat imediat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de jandarmi.
Din sticla de vin din care mai trăgea câte o dușcă în această după-amiază, precum și încercările de dirijare a traficului rutier în apropierea Stadionului municipal Botoșani, condimentate cu strigăte și injurii prin care își manifesta nepăsarea față de încălcarea multor prevederi legale, l-au determinat pe un cetățean deranjat de atitudinea acestuia să sune la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani și să solicite intervenția unui echipaj de ordine publică. Jandarmii au ajuns în scurt timp în locul indicat și, după ce  scandalagiul a fost ,,dotat” cu o mască de protecție, l-au condus la sediul inspectoratului”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoartului Județean de Jandarmi.
Amenda totală aplicată petrecărețului s-a ridicat la 900 de lei, din care 400 de lei pentru consum de băuturi alcoolice în stradă și tulburarea liniștii publice, iar 500 de lei pentru că nu purta mască de protecție precizând că ,,nu crede în COVID” .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *