Fotbalistul de care FC Botoșani se poate despărți în iarnă: Discuțiile sunt foarte avansate

FC Botoșani nu l-a vândut pe Denis Haruț în această perioadă de mercato, care a refuzat pe ultima sută de metri trecerea la FCSB, dar poate obține o sumă importantă de pe urma lui Andrei Chindriș.
Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a dezvăluit că, după ce transferul lui Denis Haruț la FCSB a picat, au fost reluate negocierile pentru plecarea lui Andrei Chindriș, în cazul căruia există ”discuții avansate” cu un alt club.
FC Botoșani, discuții avansate pentru transferul lui Andrei Chindriș
”Discuțiile sunt foarte avansate cu un club din străinătate pentru Chindriș. Cu siguranță ar putea pleca Chindriș. La noi, toți jucătorii sunt de vânzare în cazul unei oferte bune pentru club”, a declarat Marius Croitoru, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.
Andrei Chindriș, fotbalist dorit în trecut și de FCSB, a fost aproape să plece de la Botoșani și în vară, când clubul moldovean a ajuns la un acord cu Mouscron, care urma să plătească 700.000 de euro pentru fundașul central, însă mutarea a căzut ulterior.
În actuala stagiune, Andrei Chindriș, internațional de tineret, a evoluat în 15 partide pentru FC Botoșani, însă evoluțiile sale nu s-au ridicat la nivelul celor reușite ediția trecută de campion. Patronul clubului, Valeriu Iftime, a pus forma mai slabă a lui Chindriș pe seama ratării transferului în Belgia.
”Va pleca în iarna asta, nu știu dacă la FCSB, dar vom ataca play-off-ul fără Andrei! I-am promis că atunci când va avea o ofertă convenabilă lui, chiar dacă nu va fi convenabilă clubului, îl las să plece! Este bulversat de toate aceste discuții legate de transfer, de aceea a și jucat și mai prost în ultima vreme”, declara Valeriu Iftime, în decembrie, la emisiunea Liga Digi Sport.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *