O firmă cu sediul la peste 400 de kilometri de Botoșani și cu doar un angajat va deszăpezi drumurile naționale din județ

deszapezire, stiri, botosani, sdn, drdp iasiO firmă cu sediul la peste 400 de kilometri de Botoșani și cu doar un angajat va deszăpezi, în această iarnă, drumurile naționale din județ. Este vorba de societatea comercială Sabina & Stefana Cons SRL Satu Mare, care a câștigat licitația organizată de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași.

Valoarea contractului încheiat între DRDP Iași și Sabina & Stefana Cons SRL Satu Mare este de 21,14 milioane de lei.

Firma din Satu Mare a fost înființată în 2011 și are ca obiect de activitate „Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor”. Potrivit ultimului bilanț depus de Sabina & Stefana Cons SRL la Ministerul Finanțelor Publice, societatea sătmăreană a avut în 2019 doar un angajat și o cifră de afaceri de doar 178.787 lei, cu un profit anual net de 52.630 lei.

 

One thought on “O firmă cu sediul la peste 400 de kilometri de Botoșani și cu doar un angajat va deszăpezi drumurile naționale din județ

  1. Este de râsul lumii ! Cum să asiguri, prin forțe proprii, deszăpezirea tuturor drumurilor naționale din județul Botoșani cu un singur angajat și, probabil, fără nici un utilaj special.
    In primul rând contractul este făcut cu picioarele. Acesta ar trebui să aibă o clauză care să impună operatorului ca cel puțin 51% din volumul de lucrări să fie executate cu utilajele și angajații proprii și doar maximum 49% să fie subcontractate. Atunci n-ar mai apărea firme de apartament care să execute lucrări ,,din birou”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *