Spor COVID-19 pentru angajații Prefecturii Botoșani. Câți bani vor primi bani în plus pe perioada stării de alertă

Prefectura BotosaniAngajații Instituției Prefectului Botoșani vor primi spor COVID-19 pentru toată perioada stării de alertă. Aceștia beneficiază de un venit suplimentar de 30% din salariu, potrivit reprezentanților Instituției Prefectului.

Banii sunt acordați ca urmare a implicării acestora în activităţi de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, în baza Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului 131/2020. De acest spor nu vor beneficia însă prefectul și subprefectul. 

În unele prefecturi din țară, sporul a fost plătit și femeilor de serviciu, însă la Botoșani acest serviciu de curățenie a fost externalizat, astfel încât femeile de serviciu sunt angajate ale unei firme private.

One thought on “Spor COVID-19 pentru angajații Prefecturii Botoșani. Câți bani vor primi bani în plus pe perioada stării de alertă

  1. Pentru cei din prima linie care zilnic au de-a face cu mii de persoane ( sanitar, transporturi, hiper market, asistenta sociala, s.a.m.d. ) care constituie un posibil purtator de microbi nu se gasesc bani , dar pentru birocratii din prefectura cat mai mult. Aceeasi Marie cu alta palarie dupa alegeri. Credeti ca se va schimba ceva in bine in tara aceasta in urmatorii 100 de ani ? Eu unul m-am resemnat si ca mine majoritatea populatiei care asteapta o minune care nu mai vine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *