Marius Croitoru, înaintea meciului cu Universitatea Craiova: Nu am putut să aflăm prea multe despre ei decât ceea ce au făcut anul trecut

Antrenorul FC Botoșani, Marius Croitoru, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că fiecare meci din acest campionat este important întrucât sunt multe puse puncte în joc. 

Am avut o perioadă de șapte zile în care am încercat să aduc echipa, după această vacanță la un nivel cât de cât ok pentru a începe campionatul după care așteptăm meciurile cu încredere. Nu ne așteptam la început de campionat să fim aici, pe locul acesta, dar suntem pe o poziție pe care sau de pe care putem spera la mult  mai multe în anul care a venit”, spune antrenorul.

Totodată, Croitoru nu are un target  deoarece, spune el, „calculele pe hartie se pot schimba”.  În ceea ce privește meciul cu Universitatea Craiova din Cupa României, antrenorul a precizat că nu știe foarte multe despre noua construcție a echipei.

Nu am putut să aflăm prea multe despre ei decât ceea ce au făcut anul trecut. S-a schimbat antrenorul, nu mai au probabil aceeași abordare, aceeași tactică”, spune Croitoru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *