Denis Haruț a refuzat să semneze cu FCSB, iar Valeriu Iftime îl laudă: „A fost tare”

Denis Haruț (21 de ani) a refuzat FCSB în ultimul moment, nemulțumit de contractul oferit de liderul Ligii 1, iar Valeriu Iftime îl laudă.

Patronul de la Botoșani, Valeriu Iftime, spune că Haruț este de apreciat, pentru că nu a semnat cu FCSB fără să-i pese de clauze: „Nu a mai plecat Haruț. Nu a fost o situație disperată să plece Haruț, a fost o întâmplare, ar fi fost fericită dacă obțineam prețul respectiv. Nu pot să judec regulile la FCSB, Haruț nu a spus: <<Wow, plec la FCSB>>, așa cum mulți din jucătorii mei au zis.

Nu a vrut să semneze pe șapte ani, el a avut o situație complicată la Timișoara, nu mai vrea o asemenea experiență, îl felicit pentru că a fost tare. Sunt convins că Botoșaniul va câștiga în continuare cu Haruț. A venit o ofertă care a părut de nerefuzat, dar băiatul a spus că lui nu îi fuseseră prezentate acele clauze. Eu sunt total de acord cu el, cred că erau două contracte semnate în același timp, habar n-am.

Eu nu pot să mă pun în locul celor care plătesc mulți bani pentru fotbaliști. Eu dau contracte pe doi ani, plus încă unul. Nu pot să-l condamn pe Gigi Becali, eu cred foarte mult în Haruț, chiar dacă va juca până la vară la Botoșani”, a spus Valeriu Iftime, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Denis Haruț a fost sâmbătă în cantonamentul FCSB-ului

Sâmbătă seară, Denis Haruț a spus că e gata să joace pentru FCSB: ”Au mai fost câteva detalii de pus la punct, acum s-a rezolvat tot. Mă bucur că am semnat. Este un moment foarte important al carierei mele. Am trăit cu intensitate aceste momente. E un pas înainte, sper să arăt ce am arătat și la Botoșani.

Sunt pregătit să joc pe orice post. Sper să nu dezamăgesc. Mă simt mai bine pe poziția de fundaș central. Aștept cu nerăbdare acum să încep treaba aici. Eu nu am teamă de critici, sunt foarte puternic”, a transmis Denis Haruț.

Sursa: digi sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *