Un om de afaceri propune ca angajații care se vaccinează anti COVID să primeasă câte 50 de lei

Dragoş Damian, directorul executiv al Patronatului Producătorilor Industriali de Medicamente din România (PRIMER), propune ca firmele să recompenseze angajații care acceptă să se vaccineze împotriva Covid-19.

Mai exact, el propune ca angajații care se imunizează să primească 50 de lei, dacă statul face suma deductibilă. 

„Eu am propus o sumă care să nu fie nici exagerată, nici derizorie: 50 de lei. Este ca un fel de medalie, dacă vreți, pentru că ai fost vaccinat, dar care să poată fi fructificat sub forma unui bonus valoric, ca și acele vouchere cadou”, a explicat Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj, la Digi24.

Damian a mai declarat că în cazul în care un număr cât mai mare de oameni vor fi convinși să se vaccineze, pandemia va trece și economia va putea fi repornită cât mai repede. Astfel că acest bonus nu este doar un stimulent ca angajații să se vaccineze, ci și mesaj de recunoștință pentru aceștia.

„Este o idee bună pentru că o să putem porni economia și viața noastră socială mai repede. Ar fi ideal dacă ne-am vaccina în două-trei luni”, a mai spus directorul PRIMER.

Campania de vaccinare anti-Covid a debutat în România la finalul anului trecut. Până acum au fost vaccinate peste 100.000 de persoane, dintre care aproape 9.600 doar în ultimele 24 de ore, au anunțat sâmbătă seară autoritățile.

 

Sursa: StirilePROTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *