Ninsori în mai multe județe din Moldova. Vezi cum se circulă pe drumurile naționale din zonă!

deszapezire, stiri, botosani, sdn, drdp iasiDirecția Regională de Drumuri și Poduri Iași anunță că luni dimineață ningea în județele Vrancea, Bacău, Neamț și Suceava. Pe anumite sectoare din zona de munte, carosabilul este umed, acoperit cu zăpadă frământată (tratată cu antiderapant), în strat de 0-2 cm. Utilajele DRDP Iași intervin pentru asigurarea circulației. Recomandarea pentru conducătorii auto este de a circula cu prudență și cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor pentru sezonul de iarnă. (imagini de pe DN 15, extravilan Tarcău, județul Neamț, și DN 11, Poiana Sărată – Onești, județul Bacău).

„La acest moment, utilajele DRDP Iași intervin pentru asigurarea circulației pe toate sectoarele din administrare. Ninge în județele Vrancea, Bacău, Neamț, Iași și Suceava, unde, pe anumite porțiuni, carosabilul este acoperit cu strat de zăpadă frământată (tratată cu antiderapant), în strat de 0-2 cm”, a transmis DRDP.

Luni dimineață, pe drumurile naționale din zona Moldovei se acționează cu aproximativ 110 autoutilaje dotate cu lamă și răspânditor de material antiderapant.

Informații privind starea drumurilor naționale din zona Moldovei:
Dispecerat DRDP Iași – tel. 0232/213168
Dispecerat CNAIR:
021.9360
021.264.33.33
021.264.33.34
TELVERDE – 0800.809.360
[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *