Denis Haruț se întoarce la Botoșani! Gigi Becali anunță că transferul fundașului la FCSB a picat în ultimul moment

Foto: Mediafax

Denis Haruț (21 de ani) nu va mai juca la FCSB în acest sezon, după ce transferul său de la FC Botoșani a picat în ultimul moment.

Internaționalul de tineret nu s-a înțeles cu liderul Ligii 1, FCSB, astfel că se va întoarce sub comanda lui Marius Croitoru. Cele două cluburi bătuseră palma, dar jucătorul nu a ajuns la o înțelegere cu FCSB, deși declarase cu o seară în urmă că e gata să dea totul pentru noua echipă. Conform gsp.ro, Haruț a plecat deja înapoi spre Botoșani.

Gigi Becali a confirmat că Haruț nu mai semnează cu FCSB: „Nu ne-am înțeles. Da, a plecat. Nu ne-am înțeles. Nu știu dacă vom mai transfera pe cineva în locul lui”, a spus Gigi Becali, conform sursei citate.

Denis Haruț a fost sâmbătă în cantonamentul FCSB-ului

Sâmbătă seară, Denis Haruț a spus că e gata să joace pentru FCSB: ”Au mai fost câteva detalii de pus la punct, acum s-a rezolvat tot. Mă bucur că am semnat. Este un moment foarte important al carierei mele. Am trăit cu intensitate aceste momente. E un pas înainte, sper să arăt ce am arătat și la Botoșani. Sunt pregătit să joc pe orice post. Sper să nu dezamăgesc. Mă simt mai bine pe poziția de fundaș central. Aștept cu nerăbdare acum să încep treaba aici. Eu nu am teamă de critici, sunt foarte puternic”, a transmis Denis Haruț.

  • 1 milion de euro este cota de piață a lui Denis Haruț, potrivit puiblicației de specialitate Transfermarkt.
  • În acest sezon, Haruț are 15 apariţii pentru FC Botoşani.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *