Denis Haruț a ajuns la baza FCSB-ului. Primele declarații ale fundașului, după ce a semnat contractul

foto: digisport.ro

Fundașul de 21 de ani, transferat de FCSB de la FC Botoșani pentru 700.000 de euro și 20% dintr-un eventual viitor transfer, a semnat în cursul serii de sâmbătă contractul cu ”roș-albaștrii”, oferind și o primă reacție.

Au mai fost câteva detalii de pus la punct, acum s-a rezolvat tot. Mă bucur că am semnat. Este un moment foarte important al carierei mele. Am trăit cu intensitate aceste momente. E un pas înainte, sper să arăt ce am arătat și la Botoșani”, a transmis Denis Haruț.

Gigi Becali a recunoscut că l-a adus pe Denis Haruț pentru a juca pe postul de fundaș central. Deși s-a consacrat ca fundaș dreapta, noul fotbalist al FCSB-ului recunoaște că se simte mai bine în centrul apărării.

Sunt pregătit să joc pe orice post. Sper să nu dezamăgesc. Mă simt mai bine pe poziția de fundaș central. Aștept cu nerăbdare acum să încep treaba aici. Eu nu am teamă de critici, sunt foarte puternic”, a spus fundașul.

Haruț a jucat atât ca fundaș central, cât și ca fundaș dreapta la FC Botoșani, însă Becali îl preferă în centrul defensivei.

”El poate să fie folosit fundaș central. Este un copil inteligent, știe să contruiască și poate să fie fundaș central la FCSB. Are tot ce îi trebuie, eu cred că el se va dezvolta pe postul de fundaș central. Sau poate mijlocaș la închidere, la un moment dat. A jucat fundaș central la Botoșani, a jucat și mijlocaș la închidere când ne-au lipsit jucători”, a spus Valeriu Iftime, într-o intervenție telefonică  găzduită de emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Denis Haruț e al doilea transfer făcut la FCSB în această iarnă, după fundașul stânga muntenegrean Risto Radunovic (28 de ani), adus de la Astra.

  • Un milion de euro este cota de piață a lui Denis Haruț, potrivit puiblicației de specialitate Transfermarkt.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *