Suma reală pe care s-a transferat Haruț de la Botoșani la FCSB: „Aici am ajuns”

foto: digisport.ro

Denis Haruț s-a transferat de la Botoșani la FCSB, însă suma reală este alta față de ceea ce se știa până acum.

Dacă inițial s-a crezut că Valeriu Iftime a acceptat oferta lui Gigi Becali, de 600.000 de euro, prețul este, de fapt, altul.

„Se va transfera sută la sută. Eu nu am semnat, dar lucrurile sunt deja organizate. Nu știu ce se mai poate întâmpla ca să pice. Am bătut pumnul, nu palma. A trebuit să cedez și eu, și domnul Becali, am ajuns la mijlocul sumei, deci 700.000 de euro, plus procent de 20 la sută”, a spus Iftime la Fotbal Club.

În plus, Valeriu Iftime susține că se așteaptă ca Gigi Becali să procedeze cu Haruț la fel cum a procedat cu Moruțan, adică să răscumpere din cele 20 de procente lăsate celor de la FC Botoșani.

„Nu știu când le va răscumpăra, dar sunt absolut convins că, după un Campionat European, dacă va juca acolo, voi avea o astfel de ofertă”, a explicat Iftime.

În cazul lui Moruțan, Gigi Becali l-a transferat cu 700.000 de euro, iar apoi a mai plătit 400.000 de euro pentru restul de 20 de procente. Recent, patronul de la FCSB a refuzat o ofertă de 10 milioane de euro, din țările arabe, pentru Moruțan.

  • Denis Haruţ este cotat la 1 milion de euro de Transfermarkt. El poate evolua atât ca fundaş dreapta, cât şi ca fundaş central şi are 4 selecţii la naţionala U21.
  • În acest sezon, Haruț are 15 apariţii pentru FC Botoşani.

Sursa: Digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *