A dat buzna în casa unei femei din Botoșani și a ucis-o pentru 400 de lei și un telefon. Criminalul și-a primit pedeapsa

Un bărbat din comuna Albești, care a dat buzna în casa unei femei din Botoșani și a ucis-o pentru 400 de lei și un telefon, a fost condamnat definitiv, vineri, pentru omor calificat și tâlhărie calificată.

Magistrații Curții de Apel Suceava au decis condamnarea lui Constantin Jechil, din în vârstă de 65 de ani, la 12 ani de închisoare. Aceeași decizie a fost luată în luna octombrie 2020 și de Tribunalul Botoșani, însă a fost contestată la Curtea de Apel. Instanța superioară a respins vineri contestația, ceea ce face ca pedeapsa de 12 ani de închisoare să rămână definitivă.

În noaptea de 7 spre 8 decembrie 2019, botoșăneanul a pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 80 de ani din localitatea Truşeşti, pe care a lovit-o de mai multe ori cu o toporişcă în zona capului, cauzându-i leziuni incompatibile cu viaţa. Ulterior, acesta a sustras dintr-un plic suma de 400 de lei şi un telefon mobil, cu tot cu încărcător.

Atacatorul este un „client” mai vechi al oamenilor legii, el mai fiind condamnat în urmă cu zece ani pentru tâlhărie, susține prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, Valeriu Chihaia. El a fost reținut și urmează să fie dus la instanță cu propunere de arestare preventivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *