Dan Șlincu, deputat PSD: Guvernarea PNL trebuie să aloce fonduri pentru asfaltarea DN29A Dorohoi-Suceava

Deputatul PSD Dan Șlincu a anunțat astăzi că toți botoșănenii care folosesc drumul DN29A Dorohoi – Suceava, în mare parte cei care locuiesc în municipiul Dorohoi și în comunele limitrofe Dorohoiului, au de suferit din cauza liberalilor care nu continuă lucrările de asfaltare a acestui segment de șosea.

     În toamna anului 2018, drumul național 29A Dorohoi – Suceava a fost reabilitat, prin efectuarea unui tratament dublu invers cu piatră și bitum modificat, o soluție dată de specialiști pentru acest tronson de drum cu dale din beton, care a asigurat  un strat de legătură pentru un viitor covor asfaltic. Lucrările au fost realizate în mare parte în 2018, iar în primăvara anului 2019 au fost finalizate și s-a stabilit ca după 2 ani să se toarne covor asfaltic.

,,Se împlinesc doi ani de când a fost efectuată acea operațiune stabilită de specialiști, iar drumul național DN29A Dorohoi – Suceava este plin de denivelări si de gropi pentru că liberalii, instalați la putere de la finalul anului 2019 nu au considerat că este un obiectiv prioritar de investiții pentru botoșăneni. Fac un apel public către guvernul PNL și către toți reprezentanții săi de pe plan local, inclusiv către reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, să aloce fondurile necesare pentru a reabilita această șosea și pentru a opri bătaia de joc la adresa botoșănenilor”, a subliniat Dan Șlincu.

Sursa: comunicat PSD

One thought on “Dan Șlincu, deputat PSD: Guvernarea PNL trebuie să aloce fonduri pentru asfaltarea DN29A Dorohoi-Suceava

  1. Aveam impresia că sunteți diferit de cei mai mulți politicieni, domnule Dan Șlincu. Se vede că m-am înșelat. Ceea ce s-a făcut în 2018, acel tratament dublu invers, a fost o porcărie, o bătaie de joc la adresa celor care circulăm pe acest drum. Aveți idee câte parbrize s-au spart de la acel tratament minune inventat de specialiștii voștri? Acum sunt vinovați liberalii? Voi, politicienii, vă certați și aruncați vina de unii la alții și noi oamenii care producem banii pentru bugetul țării suferim, suntem bătaia de joc a politicienilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com