Valeriu Iftime, intervenție savuroasă la TV. Cum a negociat cu Becali pentru Haruț: „El a plecat la mânăstire, eu la cârciumă. El, liniștit sufletește, eu, satisfăcut trupește”

Foto: telekom sport

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a intervenit la TV, joi seara, pentru a oferi noi informații despre negocierile cu Gigi Becali pentru transferul lui Denis Haruț la FCSB.

Valeriu Iftime a specificat în mod categoric că nu-l va lăsa pe Denis Haruț să plece dacă nu va primi 800.000 de euro din partea lui Becali. Omul din fruntea lui FC Botoșani a făcut câteva remarci hazlii, stârnind amuzamentul jurnaliștilor prezenți în studioul Digi Sport. 

„Suntem în zona în care s-ar putea să ne împăcăm (n.a – să se înțeleagă pentru transfer), dar încă nu e ceea ce ne-am dori noi. Sper să jucăm «fair» până la final. Se pare că Haruț a înțeles tot și e împăcat cu gândul că ar putea pleca la FCSB. Dar va pleca doar în condițiile în care cererea mea va fi îndeplinită de Gigi Becali. Uneori, domnul Becali vorbește fără să-l întrebe nimeni.  Dumneaului a plecat la mânăstire, eu m-am dus la cârciumă. El, liniștit sufletește, eu, satisfăcut trupește. Dacă Becali nu dă prețul pe care i-l cer, îi spun «la revedere». Voi fi de acord doar cu suma de 800.000 de euro. Dacă nu dă acești bani, «la revedere»”, a spus Iftime, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”. 

Pe Haruț îl iau cu 600.000, el (n.r – Iftime) vrea mai mult. Vezi Doamne, că-i dă Craiova mai mult. Eu nu-i dau. Asta e singura problemă”, a declarat – Gigi Becali.

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *