Teatrul de păpuși ”Vasilache” reia activitatea cu publicul. Vezi când au loc spectacolele săptămâna aceasta!

teatrul vasilache, stiri, botosaniTeatrul de păpuși ”Vasilache” anunță că va relua activitatea cu publicul, de săptămâna aceasta. Astfel, se va pune în scenă Tigrişorul Pietrek”, după H. Januszewska, adaptare de Maria Baciu, care poate fi vizionat după următorul program: – joi, 7 ianuarie 2021 şi vineri, 8 ianuarie 2021, cu începere de la ora 18:00; sâmbătă, 9 ianuarie 2021 şi duminică 10 ianuarie 2021, cu începere de la ora 11:00. Spectacolul se adresează preşcolarilor şi şcolarilor.

Biletele sunt puse în vânzare, la prețul de 12 lei, în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului, potrivit unui comunicat remis de Teatrul Vasilache.

Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia.

Numărul maxim de locuri în sala Teatrului „Vasilache” este de 51.

Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate la spectacolele teatrului! Vă rugăm să nu uitaţi masca….. dezinfectant vă punem noi la dispoziţie! Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale”, se mai arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *