FOTO! Bărbat dat în urmărire de autoritățile din Italia, depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Moldova, căutat de autorităţile din Italia pentru săvârşirea de infracţiuni de furt, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

Potrivit sursei citate, pe 5 ianuarie, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism marca Mercedes, G.D., cetăţean moldovean, în vârstă de 38 de ani.
La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă, la data de 4 octombrie 2018, o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, de către autorităţile din Italia, bărbatul fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni de furt, pe teritoriul Italiei”, a declarat Minodora Răcnea.
Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a Inspectoratului de Poliție Județean Botoşani în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *