Angajări în mai multe instituții publice din Botoșani. Ce se caută

Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări. Se caută personal cu studii superioare, dar și cu studii medii ori gimnaziale.

Primăria Comunei Tudora, judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de muncitor calificat IV (centrală termică), în cadrul Compartimentului Administrativ și Gospodărire Comunală. Vezi aici condițiile!

Primăria Oraşului Bucecea, Judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de șofer (2 posturi), în cadrul Compartimentului Spații Verzi și a Compartimentului Administrativ Pază și Ordine. Vezi aici condițiile!

Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, din Răchiți, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de: auditor; cioban. Vezi aici condițiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de: muncitor calificat (instalator) – 1 post, Serviciul Baze sportive și Agrement; muncitor calificat (electrician) – 1 post, Serviciul Baze sportive și Agrement; îngrijitor baze sportive – 1 post, Compartiment Baze Sportive. Vezi aici conditiile!

Şcoala Gimnazială Nr. 1 din Suliţa, judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale vacante, de: bibliotecar; muncitor. Vezi aici conditiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *