Gigi Becali a mărit oferta pentru Haruț. Valeriu Iftime a confirmat totul

foto: digisport.ro

Gigi Becali a mărit oferta pentru Denis Haruț de la FC Botoșani. Dacă dimineață se știa că patronul de la FCSB a oferit 500.000 de euro, Valeriu Iftime a confirmat că acesta a „ridicat ștacheta”.

„Despre Denis Haruț există discuții doar prin impresari, eu nu am vorbit cu domnul Becali. Acum suntem mai aproape. Dacă nu dădea mai mult, nu eram așa de aproape”, a spus Valeriu Iftime la Fotbal Club la Digi Sportuu.

Denis Haruţ (21 de ani) este cotat la 1 milion de euro de Transfermarkt. El poate evolua atât ca fundaş dreapta, cât şi ca fundaş central şi are 4 selecţii la naţionala U21.

În acest sezon, Haruț are 15 apariţii pentru FC Botoşani.

Valeriu Iftime are o strategie bine stabilită pentru această iarnă. Patronul Botoșaniului nu vrea să piardă doi fundași centrali dintr-un foc.

Nu va slăbi deloc echipa mea dacă pleacă unul dintre cei doi fundași centrali, Haruț sau Chindriș. Dacă Chindriș pleacă afară, Haruț nu mai poate pleca sub nicio formă, indiferent de preț. Dar dacă nu pleacă Chindriș și am ofertă bună pentru Haruț, atunci pleacă el„, a precizat Iftime.

sursa: Digi Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *