Preoții din județul Botoșani, chemați de autorități în ajutor în campania de vaccinare anti COVID

Autoritățile din județul Botoșani intenționează să ceară sprijinul preoților în derularea campaniei de vaccinare anti COVID.

Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, a declarat că va purta discuții cu reprezentanții protopopiatelor din județ, pentru ca preoții să-i îndemne pe enoriași să se imunizeze împotriva noului coronavirus.

Aşteptăm când se vor programa pe platformă primii dintre reprezentanţii bisericii. Vom avea discuţii cu reprezentanţii protopopiatelor, inevitabil„, a spus Nechifor.

La rândul său, medicul Monica Adăscăliței, directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani, spune că vaccinarea este voluntară, însă  este convinsă că preoții pot avea putere de convingere în rândul cetățenilor.

O să încercăm, pentru că acolo, în biserici, într-adevăr, enoriaşii ascultă de preoţii din parohie„, a subliniat Adăscăliţei.

2 thoughts on “Preoții din județul Botoșani, chemați de autorități în ajutor în campania de vaccinare anti COVID

  1. NU SE POATE! Preotii nu mai asculta de politica statului! Cerul nu se supune pamantului! la ora actuala toti preotii nu recomanda credinciosilor sa se vaccineze ca nu este obligatoriu! A recomandat sa se gandeasca la sanatatea trupeasca si pe cea sufleteasca!

  2. Mai promitetii lui Daniel S.R.L. ceva donatii ca sa finalizeze casuta ce se vede din luna si o sa recomande sigur vaccinarea si chiar si purtatul de masca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *