Caz incredibil la spital! Au pierdut cadavrul unui bărbat ucis de COVID-19

Caz incredibil la Spitalul Floreasca, unde familia unui pacient mort de COVID-19 susține că unitatea sanitară nu reușește să-i găsească cadavrul. Este vorba de un pacient decedat pe data de 31 decembrie, pe care familia urma să îl preia luni, 4 ianuarie. Însă, atunci când au ajuns la spital, membrii familiei au fost informați că decedatul este de negăsit.

Există suspiciunea că persoana decedată a fost dată, din greșeală, altei familii, însă acest fapt poate fi stabilit după verificări.

Mioara Păuna, soția decedatului, a declarat că există posibilitatea ca reprezentanții spitalului să fi încurcat cadavrele și să-l fi dat pe cel al soțului ei altei familii.

Pe data de 21 a fost internat aici la Spitalul Floreasca, luat cu Ambulanța. Noi am ținut în permanență legătura cu el. Avea probleme cu plămânii și i-a ieșit și testul pozitiv, noi nu am văzut oricum testul. Marți a fost intubat și am pierdut legătura cu el, vorbeam numai cu medicii, pe 26 ne-au anunțat că starea s-a înrăutățit și pe 29 ne-au sunat și ne-au anunțat decesul. Eu și copiii mei eram în izolare. I s-a spus să vină pe 30 cu actele necesare și s-au înmânat actele constatatoare. L-au ținut până acum pe 4, ca să ieșim din izolare și am venit la 9 dimineața și ni s-a spus să așteptăm ca să intru să recunosc cadavrul. Nu m-au băgat imediat pentru că cel mai probabil și-au dat seama că a fost o greșeală. Mi-a zis cineva că poate a fost dat cadavrul la altcineva”, a spus Mioara Păuna, soția decedatului.

Conducerea spitalului a declanșat o anchetă, la fel și poliția, în urma sesizării familiei persoanei decedate.

Sursa:bzi.ro

One thought on “Caz incredibil la spital! Au pierdut cadavrul unui bărbat ucis de COVID-19

  1. Un individ din Mangalia pe nume Linte Andrei Cristi, de pe strada Horia Closca 10, activeaza pe olx cu nick-nameul Razvan. Inseala vanzand electronice defecte. Se afiseaza cu nr. de tel. 0739455971.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *