Pompierii botoșăneni, în doliu. „A plecat să întregească armata pompierilor din cer”

Fostul lt.col. Stan Neagu, din cadrul ISU Botoșani, s-a stins din viață. Deși a trecut în rezervă cu drept de pensie în anul 1975, a rămas cu gândul și sufletul alături de cei care luptă pentru viața, zi de zi. La 95 de ani „a plecat sa întregească armata pompierilor din cer”, anunță ISU Botoșani. A lăsat familiei și noua, foștilor camarazi, repere demne de urmat.

„Pagina copilăriei se întoarce dureros, definitiv și irevocabil … Bunic extraordinar, harnic, respectuos, cinstit, demn, curajos, generos, un adevărat lider pentru ceilalți, dăruit total familiei ne-ai părăsit ieri pentru o lume mai bună, ai regăsit-o pe Bunica de Revelion… Dumnezeu să te odihnească și să te ierte, multă lumină, să-ți fie țărâna ușoară și îngerii aproape, pe veșnicie! Iubire infinită eternă pentru Bunicul și Bunica …Durere, dor, recunoștință, mulțumiri și pomenire veșnice, scrie nepoata acestuia, Smaranda Andreea Bonesse.

Trupul neînsuflețit este depus la Biserica” Sf. Parascheva „de pe Pietonalul Unirii din municipiului Botoşani. Slujba de înmormântare va începe mâine, la ora 11.30.

One thought on “Pompierii botoșăneni, în doliu. „A plecat să întregească armata pompierilor din cer”

  1. Am mai aflat o noutate: În cer este o armată de pompieri! Nu știam și nu știu ce atribuțiuni au. Or fi incendii pe acolo?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *