Vaccinuri anti-COVID și pentru cadrele medicale din Dorohoi. Când vor ajunge acestea la Spitalul Municipal

Primele 100 de cadre medicale de la Spitalul Municipal Dorohoi ar putea fi vaccinate luni, anunță autoritățile sanitare din Botoșani.

20 de flacoane în care se află 100 de vaccinuri împotriva virusului SARS-CoV-2 ajung duminică la Dorohoi, iar luni acestea pot fi folosite pentru vaccinarea cadrelor medicale de la Spitalul Municipal.

De altfel, Spitalul Municipal din Dorohoi este centru de vaccinare, la fal ca și Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani.

Tot luni vor fi făcute primele vaccinuri și în municipiul Botoșani. Prima pe lista înscrișilor este medicul Monica Adăscăliței, cea care conduce Direcția de Sănătate Publică. 

 

 

One thought on “Vaccinuri anti-COVID și pentru cadrele medicale din Dorohoi. Când vor ajunge acestea la Spitalul Municipal

  1. In acest ritm ,,infernal” ( adică 1-2 mii pe zi), vaccinarea în România se va încheia în 2-3 ani, iar în județul Botoșani probabil sub 30% din populația rurală va fi vaccinată. In același timp, în Israel peste 100.000 de persoane sunt vaccinate zilnic.
    Această situație jalnică ne face să credem că ,,marea strategie națională” reprezintă un mare eșec.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *