Tânăr găsit dezbrăcat într-un BMW împotmolit. Nu era beat, ci nervos pe soacră

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din judeţul Timiş, a fost găsit dezbrăcat, într-un BMW împotmolit pe un drum forestier din judeţul Caraş-Severin, chiar în noaptea de Revelion, după ce s-a certat cu soacra şi soţia.

Totul s-a întâmplat pe un drum din judeţul Caraş-Severin care ducea către munţii Semenic. Acolo ar fi vrut să ajungă şi tânărul de 27 de ani din Timiş, după ce s-a certat cu soacra şi cu soţia chiar în noaptea dintre ani. Din nefericire pentru el, drumul a fost distrus de transportatorii de lemne astfel că a rămas împotmolit cu BMW-ul pe drumul plin de noroi, astfel că s-a decis să iasă singur din situaţie, mai ales că nu avea niciun gând să se întoarcă acasă la cele două femei.

Drept urmare, el s-a dezbrăcat de haine pentru a nu se murdări şi a început tentativele de a scoate maşina din noroi, însă fără succes. Într-un final, tânărul de 27 de ani a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor şi Ambulanţei.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi l-au găsit pe tânărul dezbrăcat în BMW şi l-au testat cu aparatul etilotest, dar şi cu aparatul Drugtest. Astfel, agenţii au descoperit că tânărul nu era nici beat, nici drogat, ci doar extrem de nervos din cauza soacrei şi soţiei.

Sursa: antena3.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *