Mesaj inedit de la Ministerul Sănătăţii. Cum să ne petrecem Revelionul 2021

În plină pandemie COVID, Ministerul Sănătăţii vine cu un sfat în apropierea Revelionului, pentru ca românii să nu rişte să se infecteze, nici pe ei, şi nici pe cei apropiaţi.

Astfel, oficialii din Ministerul Sănătăţii îi sfătuiesc pe români să petreacă singuri Revelionul sau cu cei cu care locuiesc, pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2.

Ministerul Sănătăţii a început o campanie de conştientizare a riscurilor ce pot apărea dacă românii vor petrece noaptea dintre ani fără a respecta masurile de protecţie impuse de autorități.

Ministerul Sănătăţii: „O singură noapte cu prietenii poate costa o viață. Poate nu a ta, ci a părinților sau bunicilor”

„O singură noapte cu prietenii poate costa o viață. Poate nu a ta, ci a părinților sau bunicilor.

Da, știm că abia așteptai să mergi la cabană în Poiană. Totuși, revelionul acesta nu e ca altele. E unul în care trebuie să avem grijă de cei dragi. Când stăm fiecare acasă, de fapt, investim într-un an nou mai bun. 

Rămâi acasă, bucură-te de cei cu care îți împarți acoperișul. Deschide o șampanie* doar pentru tine. Lasă vecinii să-ți bată în țeavă. Ia ultima felie de cozonac. 
Meriți.

*de altfel, ca Minister al Sănătății, îți recomandăm să nu o bei pe toată, doar să o deschizi”, se arată în mesajul transmis românilor de de Ministerul Sănătăţii, înainte de Anul nou.

Sursa: antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *