O cunoscută profesoară de matematică a trecut la cele veșnice

S-a stins din viaţă Cristina Simirad, soţia fiului cel mic al fostului primar din Iași, Costel Simirad. Ea avea 53 de ani şi era director la Şcoala Generala „Gh. I. Brătianu” (Numărul 10), din Tatarasi. Cristina Simirad era profesor de Matematica şi, de cativa ani, suferea de o boala incurabila, care insa s-a agravat brusc in ultima perioada, scrie Ziarul de Iasi.

„A plecat prematur dintre noi, un OM valoros, de mare noblețe sufletească, un profesor de matematică  de excepţie  şi un autentic prieten pentru cei din jurul său. A trecut cu modestie, discreție și delicatețe prin viață, punându-și amprenta pe sufletele noastre. Drum lin spre îngeri, Doamna noastră Director, Cristina Simirad! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Cu profund regret, colectivul Școlii Gimnaziale Gh.I.Brătianu -Iași”, a comunicat ieri colectivul instituţiei de învăţământ.

Sotul Cristinei Simirad, Costel Simirad, informatician de profesie, absolvent si el al Facultăţii de Matematică, lucrează în prezent la Biroul de Trafic din cadrul Politiei Locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *